Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   MBox 2 Issues - Firmware (http://duc.avid.com/showthread.php?t=337478)

adam79 04-14-2013 06:24 AM

MBox 2 Issues - Firmware
 
I'm having connectivity issues w/ my MBox 2 and PT 8.0.5 LE. I'm running it on Snow Leopard 10.6.8. I've tried almost everything except changing the firmware. I currently have 1.43 and want to try and downgrade back to 1.38. Does anyone know how to do this? Thanks.

Felix Rost 04-14-2013 02:35 PM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
Did you try running the 1.38 Firmware Updater?

adam79 04-14-2013 02:38 PM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
Quote:

Originally Posted by Felix Rost (Post 2030006)
Did you try running the 1.38 Firmware Updater?

Yeah. It tells me that I already have 1.43 installed.

Felix Rost 04-14-2013 02:43 PM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
Try reinstalling the driver.
The USB cable is also a usual suspect.

adam79 04-14-2013 03:01 PM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
Quote:

Originally Posted by Felix Rost (Post 2030009)
Try reinstalling the driver.
The USB cable is also a usual suspect.

I've tried both drivers that are on the Avid site, 10.3.3 and 9.0 with no luck. Also tried different cables and all the USB ports. Is there a place that show the driver information? The only spot that I've found is the System Preferences, which just notes the firmware; the Audio Midi Driver app gives the same info.

adam79 04-14-2013 06:53 PM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
In the Audio Midi Setup should it be listing both a Digi CoreAudio Device as well as the Digidesign MBox 2? Also, when opening the CoreAudio Manager, the Status is Not Connected (HW not found). When I click the Connect button nothing happens.

adam79 04-15-2013 05:40 AM

Re: MBox 2 Issues - Firmware
 
Also, in System Preferences, it shows the MBox 2, but it says that it has 0in / 0out. So it's being recognized, but there's an error in the communication. This is driving me off the wall!


All times are GMT -7. The time now is 06:04 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com