Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Save icon (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406025)

vinnyburns 08-20-2019 03:51 PM

Save icon
 
The save icon I setup on my Avid Artist Control for Logic X has now disappeared since upgrading to the lastest EUCON software and Artist Control firmware. Any ideas? The icon is still there on the Artist Control screen but just not active.

albee1952 08-20-2019 08:54 PM

Re: Save icon
 
I'd guess that something in the EUCON preferences has defaulted back to the basic settings:o

robertg 08-21-2019 07:01 PM

Re: Save icon
 
It looks like this is the same bug that I brought up twice with no acknowledgement yet.

With Logic, the save light no longer works on the dock since the latest update.. Regardless of how the button is configured in Eucon

Actually, now the save button doesn't work at all! I just cleared it from Eucon and re-added it, nada. I didn't have a backup of my config, so just lost a button completely. Oops!

Eddie, please address

Edit: Save button is working again after re-adding again, still no light

vinnyburns 08-22-2019 02:42 AM

Re: Save icon
 
I hope they get this sorted out soon. Acknowledging the problem would be a great start.
I don’t want to start trying to reconfigure things over and over when it’s a bug.

BrianGasacao 08-26-2019 11:11 AM

Re: Save icon
 
Hi All,

I confirmed that the save light no longer works, I will get a bug written up for that. But the save command is working for me. Even if I create a new Eucon command.

I'm running:
Eucon 19.7 Release
Logic 10.4.6

What versions are you running?

vinnyburns 08-26-2019 11:52 AM

Re: Save icon
 
Hi. I am on the latest version of everything. Thanks for looking into this. Will you announce when a fix is released?


All times are GMT -7. The time now is 05:19 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com