Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   SSL Duende + Pro Tools 6.9 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=231423)

crazy_ow 11-08-2008 02:10 AM

SSL Duende + Pro Tools 6.9
 
Hey

after finding out a UAD 2 wouldn't fit in my G5 I bought a SSL Duende Mini today.

The only problem is I cant get it to work???
My setup is Pro Tools LE 6.9 with a 002 and Apple G5 OSX 10.4.11

has anyone got any trouble shooting tips?
I have installed all the drivers, RTAS and VST plugs that are supplied with the unit but no joy?????

I kno my computer is seeing the ssl box as I ran the firmware updater and it confirmed my SSL has the new firmware installed

FXpanssion is showing some errors when it trys to convert the ssl plugs
Probing file: SSL Bus Compressor Mono.vst...
...couldn't find main
Probing file: SSL Bus Compressor Stereo.vst...
...couldn't find main
Probing file: SSL Channel Mono.vst...
...couldn't find main
Probing file: SSL Channel Stereo.vst...
...couldn't find main
Probing file: SSL DrumStrip Mono.vst...

Reinstalling the SSL software doesn't make any difference
any ideas?

i did find a thing on the ssl web site saying dont use FXpansion to convert the SSL plugs, so I havent done this but the RTAS install just converts the VST plugs to RTAS

I also tried to duende in Live as VSTs but when I try and load one of the plugs on a track it just says it cant be found.


thanks
ow


All times are GMT -7. The time now is 01:49 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com