Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Please help - Digi002 blank screen (http://duc.avid.com/showthread.php?t=133936)

jkilbride 04-08-2005 06:08 PM

Please help - Digi002 blank screen
 
I've had my Digi002 for a couple of years, but have never used it that heavily. I'd noticed that every once in a while the screen would go blank and it would lose it's connection with Pro Tools. To fix it, I would have to switch it off and then back on again. Well, now it's happening all the time! I switch it on, it goes through the "Validating..." step then says "Ready". It works for a few minutes and then the screen goes blank. Sometimes resetting it will fix it for a few more minutes, other times the screen will come up blank even after resetting -- or even stranger, a weird pattern of dots appears across the screen. Has anyone ever seen this before or know what's happening?

I think it's a problem with the unit itself. I have the 002 setup as my main output source in my Sound control panel, so I can play iTunes, etc... through my studio speakers. This freezing problem happens both when I'm running Pro Tools and even when I'm just using the 002 for sound output. I have a PowerMac G5 dual 2.0GHz with Pro Tools LE 6.7.

Any help is appreciated. I'm not looking forward to carting it down to a repair shop...

Thanks!
--jeff

albee1952 04-08-2005 10:11 PM

Re: Please help - Digi002 blank screen
 
welcome to the DUC. your problem sound like the infamous power harness failure that is well documented on this site. You will find a lot of good reading here so try to spend some time reading anything and everything. Call DIGI's customer service and they will likely send you a new harness even though your 002 is out of warantee.

Alex TCH 04-09-2005 09:22 AM

Re: Please help - Digi002 blank screen
 
i have this problem regulary for a year! can you give the exact way to find out the right answer - if it is not so hard to you please!
ammstudio@mail.ru


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com