Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   DAE Error 0 Insufficient User Privilages (http://duc.avid.com/showthread.php?t=402033)

MetalGarret 11-20-2018 12:17 PM

DAE Error 0 Insufficient User Privilages
 
I'm encountering a random error with Pro Tools 10.3.10.

"Could not create the TCE plug-in's factory default file because a DAE error was encountered.
DAE error 0 was encountered.."

Then I also get this error message:

"User privileges insufficient to start a low level driver."

I then notice that my Waves Gold Bundle and Slate Digital plug-ins are not active and cannot be made active in Pro Tools. I double checked my iLok manager and they're shown as activated though they're shown as not being made available on my machine? Really weird. Everything has been fine the last few years.

Any thoughts on how to fix this?

musicman691 11-20-2018 05:38 PM

Re: DAE Error 0 Insufficient User Privilages
 
Quote:

Originally Posted by MetalGarret (Post 2506321)
I'm encountering a random error with Pro Tools 10.3.10.

"Could not create the TCE plug-in's factory default file because a DAE error was encountered.
DAE error 0 was encountered.."

Then I also get this error message:

"User privileges insufficient to start a low level driver."

I then notice that my Waves Gold Bundle and Slate Digital plug-ins are not active and cannot be made active in Pro Tools. I double checked my iLok manager and they're shown as activated though they're shown as not being made available on my machine? Really weird. Everything has been fine the last few years.

Any thoughts on how to fix this?

Current system info? Your profile shows you on PT9 and some form of Windows.

Also make sure you have either the RTAS or aax32 versions of your plugins in the appropriate folder.


All times are GMT -7. The time now is 07:13 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com