Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools SE and Essential (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Quick Start - "Blocked Plug-In" (http://duc.avid.com/showthread.php?t=336884)

Leigrez 04-06-2013 03:29 AM

Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Hello, I was hoping somebody else would have an answer to my issue.

I bought Avid Recording Studio for my gf who is running a mac OSX 10.6.8 (updated with all of the latest software fixes and security updates).

I installed the program Avid Pro Tool Se 8.0.3 onto her computer and when I tried to boot it up, it loads up the Quick Start which is completely blank and states in the direct center of the window "Blocked Plug-In".

After searching forums for a little bit I read that patch 003 should fix all known issues. So I downloaded the update and it did not resolve my issue. I double checked her firewall and other applications that might block the program (thinking it's malicious) but her firewall is down and there is nothing running that would block it.

Has anyone else had this same issue?

Is there a fix for this issue? And what might cause this?

Thanks,
Trevor

nonnino 04-18-2013 08:09 AM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Hi, did you solve this problem? I have the same problem with my pro tools se on OSX 10.6.8.
Please, help me.
Gabriele

JonJinBae 04-24-2013 04:16 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
I'm also having the same problem!

crizdee 04-24-2013 05:02 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Hi,

If you haven't done already maybe try this below and let us know what the result is...

Installation Notes
It is not necessary to install previous patches; Patch 003 will update Pro Tools SE v8.0.3 without any patch, or with Patch 001 or 002.

If you encounter problems installing the update, you may need to do the following:

Uninstall Pro Tools SE using the Uninstall Pro Tools application located here:
Applications/Digidesign/Pro Tools/Pro Tools Utilities

Install Pro Tools SE 8.0.3 from your installation DVD
Install Pro Tools SE 8.0.3 Patch 003


Also more SE help and the 003 patch can be found here... http://www.m-audio.com/index.php?do=...25fd69470b3dc1



Chris

JonJinBae 05-01-2013 06:47 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Still didn't work. Is there another way?

Bruce Paine 05-01-2013 07:01 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Just a shot in the dark, I don't know if this will help or not...

Do you have the Flash Player installed? Not sure about Mac OS 10.6, but it shows up in system preferences in OS 10.8.

Anyway, you can download it from here:
http://get.adobe.com/flashplayer

It may be that quick start is using Flash, and can't find the Flash plug-in to run the app.

Or not, but give it a try.

JonJinBae 05-01-2013 07:24 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Holy [bleep][bleep][bleep][bleep]... it worked!

Bruce Paine 05-01-2013 08:44 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Good to know, glad it worked. :cool:

Park Seward 07-21-2013 12:06 PM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
Good one, Bruce. I would have never thought of that.

Flash strikes again!

28-if 09-30-2013 02:17 AM

Re: Quick Start - "Blocked Plug-In"
 
I'd just like to say a huge thank you to Bruce!!:-)
I uninstalled and reinstalled Protools SE and ran the patch but to no avail!! Updating adobe flash player worked first time so thank you again!
Scotty aka 28-if


All times are GMT -7. The time now is 07:54 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com