Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   ICON & C|24 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=24)
-   -   D Command, PT 9, XMON, 002 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=290251)

puffin 12-20-2010 08:04 AM

D Command, PT 9, XMON, 002
 
In a pinch, could I use the 002 as my monitor output box?
I am assembling a new rig and am very happy with My PT9 rig with the CP2 upgrade. I am trying to add a D Command for mixing and do not have the budget for the HD Native and Omni i/o yet...
Any thoughts?

Ryan Young 12-20-2010 12:54 PM

Re: D Command, PT 9, XMON, 002
 
You don't have the money for an HD Native and Omni but you have money for a D-Command? Please tell me where you're getting it from, I want one too! To my knowledge, the XMon connects like this. The D-Command will work as a control surface but not the monitoring unless you make custom breakout cables to go from the 002's 1/4" outputs to the XMon. If those already exist, you're in luck.

puffin 12-20-2010 01:38 PM

Re: D Command, PT 9, XMON, 002
 
Hi, the good news is that dsub to trs cables are easily had.
The Native and Omni will come later but I want to get my hear around the console first. I had been using PT9 with a RME madi card with no bogging down as long as I was not crazy with the plugs. Good news the 002 can act as my output monitoring box in this application.


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com