Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   ICON & C|24 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=24)
-   -   D-Show fader on D-Command ? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=412766)

yop22 11-19-2020 06:58 AM

D-Show fader on D-Command ?
 
Does anyone know if D-Show and D-Command faders are the same ? We've purchased D-Show faders as replacements for our D-Command after being advised from Thomann but we notice that although the fader seems identical, the wiring differs. Any experience ?
Thanks

TheFilterLab 11-19-2020 07:38 AM

Re: D-Show fader on D-Command ?
 
I'm not 100% sure but I think you just need to reorder the wiring in the connector. I bought some used faders a couple years ago and I think they may have come from a Venue system. Once I reordered the connections they worked great.

yop22 11-20-2020 07:05 AM

Re: D-Show fader on D-Command ?
 
Thanks, I hadn't realised it was possible to modify the wiring in the connector!

albee1952 11-26-2020 09:46 PM

Re: D-Show fader on D-Command ?
 
Quote:

Originally Posted by yop22 (Post 2584426)
Thanks, I hadn't realised it was possible to modify the wiring in the connector!

Its usually only a matter of using some tiny tool to release the tiny tab that locks each terminal in its hole(I'd bet that a small jeweler's flat screwdriver would work):o


All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com