Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Lost midi in ProTools ! deadline sunday :( (http://duc.avid.com/showthread.php?t=317151)

sinewavz 02-09-2012 05:02 AM

Lost midi in ProTools ! deadline sunday :(
 
Is there something I have forgotten here or is something really going wrong?

It seems like I have lost midi in Protools only. My other DAW receives midi just fine but nothing in protools only..
The midi devices are correctly recognised into protools, I can see them on the input of my midi and instrument tracks but when I arm the track and play on the keyboard nothing shows up on the midi meter. Is there an option I forgot somewhere to disable midi alltogether in PT? I don't think there is any.
I have tried to reinstall everything, 9.0.5 and 9.0.6 but still no luck. I also tried to reinstall the avid midi drivers only with the installer from the avid website. This problem suddenly appeared after a restart. I am really stuck, I have looked everywhere, trashed preferences, done a proper clean reinstall of protools. Please help, I have a deadline for sunday :(

musicman691 02-09-2012 05:29 AM

Re: Lost midi in ProTools ! deadline sunday :(
 
You say nothing shows on the MIDI meter, but does anything get recorded to your MIDI track(s)? What MIDI interface?

sinewavz 02-09-2012 02:50 PM

Re: Lost midi in ProTools ! deadline sunday :(
 
Nothing is recorded either.
I tried 3 interfaces: My usb midi keyboard, the command 8 and the network one.


All times are GMT -7. The time now is 07:08 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com