Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Xpand directory for PT First (http://duc.avid.com/showthread.php?t=401923)

headlap 11-13-2018 05:36 AM

Xpand directory for PT First
 
What directories should I put the files from setting g up xpand!2? I can't seem to find xpand!2 when I'm in Protools First thing

junkgear 11-13-2018 07:05 AM

Re: Xpand directory for PT First
 
The installer should take care of putting all the files where they are supposed to be in order to make Pro Tools First work properly.

What platform are you on and did you run the installer for PTF?

headlap 11-13-2018 08:44 AM

Re: Xpand directory for PT First
 
PC, Windows 10
Did not put on the xpand files. Should I reinstall?

junkgear 11-13-2018 10:40 AM

Re: Xpand directory for PT First
 
Yes, reinstall and let the installer put the files where they need to be.

headlap 11-14-2018 05:24 AM

Re: Xpand directory for PT First
 
I reinstalled and when I go to the xpand plug in, there is only an organ there. There is supposed to be a ton of instruments? Where the heck are they? I used protools express before this and never had issues with plugins.

Southsidemusic 11-14-2018 06:09 AM

Re: Xpand directory for PT First
 
If you do a search on the drive you use as main C:/ you should look for a .BIG package and that is where you need to point Xpand2! to so it k ows where to look. I think it is called .big but maybe someone can chime in if you can't find it. On top of the Xpand plugin you have a few dropdowns and there you find the option to point to the .big file for sounds for Xpand2! :-)

Let us know how you get on.


All times are GMT -7. The time now is 07:07 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com