Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools Express on Mac OS X (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=95)
-   -   no output thru speakers Mbox (http://duc.avid.com/showthread.php?t=359034)

newie 09-27-2014 01:10 PM

no output thru speakers Mbox
 
I've just purchased MBox/PT Xpress. I'm all downloaded on MAC/Mavericks. Just trying first to get some output to me speakers. In systems preferences/sound, Output gives me two options - Avid Core AudioDevice -Avid Mbox. Which should I be selecting? When I select either the message is: The selected device has no output controls. Anyone tell me what direction I should be heading to get out put to my speakers. Thanks.

clutch 09-27-2014 04:51 PM

Re: no output thru speakers Mbox
 
Have you installed the required driver? You'll find it HERE.

We'll need more information to help you out. Are you trying to get audio from ProTools or from the OS?

Also, Mavericks isn't officially supported. You may want to hunt around these forums to see if others have issues.

musicman691 09-27-2014 06:34 PM

Re: no output thru speakers Mbox
 
Quote:

Originally Posted by clutch (Post 2188861)
Have you installed the required driver? You'll find it HERE.

We'll need more information to help you out. Are you trying to get audio from ProTools or from the OS?

Also, Mavericks isn't officially supported. You may want to hunt around these forums to see if others have issues.

Mavericks isn't officially supported for PT10; the OP didn't say what version of PT he's running other than PT Express.

As far as getting output to the speakers he didn't say if he's trying to get system sounds or PT audio.

clutch 09-27-2014 06:40 PM

Re: no output thru speakers Mbox
 
Quote:

Mavericks isn't officially supported for PT10; the OP didn't say what version of PT he's running other than PT Express.
Correct, and no version of PT Express is mavericks qualified yet.

Quote:

As far as getting output to the speakers he didn't say if he's trying to get system sounds or PT audio.
Also correct, which is why I asked: "Are you trying to get audio from ProTools or from the OS?"


All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com