Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Eleven Rack (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   RESOLVED: ilok for eleven rack (http://duc.avid.com/showthread.php?t=297782)

padraic 03-26-2011 05:19 AM

RESOLVED: ilok for eleven rack
 
Hello everybody I bought the eleven rack fom thomann a while back which had pro tools le 8 with it.There was no ilok with it so if i want to cross grade to pro tools 9 will i have to get an ilok?

nst7 03-26-2011 06:40 AM

Re: ilok for eleven rack
 
Yes, you will. And you should try to get the Ilok version 2, it's worth the little bit of extra money.

padraic 03-26-2011 02:16 PM

Re: ilok for eleven rack
 
Thanks for that.I got an mbox 2 a few years ago with an ilok would I able to use that instead?

Benoni 03-26-2011 02:17 PM

Re: ilok for eleven rack
 
Quote:

Originally Posted by padraic (Post 1772808)
Thanks for that.I got an mbox 2 a few years ago with an ilok would I able to use that instead?

yes.


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com