Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Buy & Sell (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   FS: Protools HD cards and interfaces! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405252)

digiot 06-17-2019 12:43 PM

FS: 2 Protools HD2 Systems!
 
Cleaning out the studio and need to get rid of these:

I have 2 complete Protools HD2 systems for sale (computer/PCIe cards and interface).

Down grading a 3 room facility to a single room.

System 1:
2012 MacPro 6-Core 3.33Ghz
32G RAM
256G SSD on PCIe card (BootDrive)
OSX 10.9
Protools 10HD software
Protools HD2 PCIe
Protools 192/IO (16in/8out)
24" Dell Monitor
$900

System 2:
2009 MacPro 8-core 2.26Ghz
16G RAM
256G SSD on PCIe card(BootDrive)
OSX 10.9
Protools 10HD software
Protools HD2 PCIe
Protools 96/IO (8in/8out)
$700

I am not going to separate parts out!!
Dropping prices, so come pick it up before it goes in to electronics recycling!

Local Pickup in Brooklyn NY only!

digiot 06-24-2019 06:07 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
bump

digiot 06-26-2019 09:35 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
Bump!

digiot 07-02-2019 07:19 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
I am amazed by the people on here contacting me to see if it comes with the $2400 HD/Ultimate license lol
Avid does not allow transfer of Licenses!! The only way you can obtain a 10HD license is by buying the latest Ultimate for $2400 or if you already own 9HD/10HD/11HD/12HD.
Anyway I will just throw these in the electronics recycling.
Thanks for keeping me entertained though ;)

Southsidemusic 07-02-2019 10:11 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
Just a FYI regarding selling HD licenses. Since about two years Avid allow sale and legal transfer of HD licenses via the TOO and doesn’t need to have hardware attached in order to sell and transfer anylonger.

digiot 07-04-2019 07:29 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
Thats good to know. How would that work though? If I transfer my up to date HD/Ultimate bundle would the person receiving the license then have to pay the $999 to get it up to date on their ilok account!?

Southsidemusic 07-04-2019 09:10 AM

Re: FS: Protools HD cards and interfaces!
 
Quote:

Originally Posted by digiot (Post 2531889)
Thats good to know. How would that work though? If I transfer my up to date HD/Ultimate bundle would the person receiving the license then have to pay the $999 to get it up to date on their ilok account!?

No, the new owner would get the license to his/her ilok account and whats left of the support plan as far as I seen. When it comes to the HD9/10/11/12 versions you just use the TOO and pay the $75 USD and I assume the same for PTU. Havent heard anything different but will check that regarding Ultimate.


All times are GMT -7. The time now is 05:53 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com