Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2018 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade? [solved] (http://duc.avid.com/showthread.php?t=396771)

ratava911 01-29-2018 02:19 PM

Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade? [solved]
 
I use the trim plugin for all my tracks. Now it's gone.

Is anyone else missing the trim plugin?

Eric Seaberg 01-29-2018 02:33 PM

Re: Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade?
 
Just noticed it isn't there.

DetroitT 01-29-2018 02:38 PM

Re: Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade?
 
Trim is only

Multi-Mono Plug-in (Linked)
Or just Mono

Works fine here.

albee1952 01-29-2018 07:26 PM

Re: Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade?
 
Working here as well:o

K Roche 01-30-2018 06:08 AM

Re: Anyone else missing trim plugin after 2018 upgrade?
 
Quote:

Originally Posted by ratava911 (Post 2472069)
I use the trim plugin for all my tracks. Now it's gone.

Is anyone else missing the trim plugin?

Trim does not work on your system ..........oh wait :eek:


All times are GMT -7. The time now is 12:21 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com