Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2019 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Rewire REAPER (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406903)

bohitomi 10-25-2019 08:27 AM

Rewire REAPER
 
Hi, It seems more complex what I thought. I installed Reaper but I can't see the Reaper rewire plugin anywhere. What do I wrong?
LAtest Protools, LAtest 64 Rewire, OSX 10.14.6


All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com