Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   FireWire and USB Audio Interfaces (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Fast Track c400 headphone stereo question (http://duc.avid.com/showthread.php?t=372309)

thesh 09-24-2015 09:38 AM

Fast Track c400 headphone stereo question
 
Hello,
I have had the fast track c400 for a while now and have always used it with monitors so there's a chance it has always been like this and I never noticed it.
The problem:
The manual says that the headphone out is always connected to outputs 1 and 2 and I assumed that it would be something like 1 connected to headphone L and 2 connected to headphone R, but it seems that both (1/2) are connected to both (L/R).
This way I can't really hear any stereo panning difference, for example.
So, is it supposed to work like this or do I have a problem somewhere?

albee1952 09-25-2015 05:13 PM

Re: Fast Track c400 headphone stereo question
 
Is there a Mono/Stereo button anywhere on the interface? Headphone cable plugged all the way in? Headphones verified on some other device?

thesh 09-25-2015 05:19 PM

Re: Fast Track c400 headphone stereo question
 
There's no button, headphone plugged all the way in and verified on other systems.
Tested two headphones that work on other systems.
I hear both channels on both ears (independent of panning). I still don't know if it is supposed to work like this or if there's something wrong.


All times are GMT -7. The time now is 02:40 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com