Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Artist Series (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Artist display turns blank after every single reboot (http://duc.avid.com/showthread.php?t=396907)

Farhoof 02-02-2018 06:42 AM

Artist display turns blank after every single reboot
 
Hi,

am I the only one getting this? After every single reboot both my artist mix and transport's displays turn blank. The button leds are working, the faders work, but there is no text on the displays. I have to 'restart eucon application' from the top menu bar (OSX) to get it back.

It's been like this since forever, OSX 10.8 to 10.12, with multiple eucon software and firmware versions. Also on several machines here in house.

All artists are running on the mac pro's dedicated ethernet port, self assigned ip.

Protools HD 12.8.3

Cheesehead 02-02-2018 08:17 AM

Re: Artist display turns blank after every single reboot
 
Hi Farhoof,

I had this same problem.

There's a thread about ot on this board.

On mac we solved it by removing Eucon from 'system prefs/ users and groups/login items' rebooting without it and then re adding Eucon to login items.

Hope that works for you.

EddieJones 02-03-2018 05:35 PM

Re: Artist display turns blank after every single reboot
 
Yes try disabling EuControl from auto start and see if that helps. If it does try adding it back using the new option right clicking on the EuControl notification icon up top.

Farhoof 03-01-2018 03:32 AM

Re: Artist display turns blank after every single reboot
 
Thanks,
that seemed to have done the trick :-)

XJENSEN 02-22-2020 04:50 AM

Re: Artist display turns blank after every single reboot
 
This started happening for me as well after installing version 20.1.0.50.
Artist Mix scribble strip goes completely blank and requires EuControl restart.


All times are GMT -7. The time now is 04:32 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com