Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 11 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Pro Tools 11 corrupt file (http://duc.avid.com/showthread.php?t=340378)

applecore3401 06-22-2013 02:36 PM

Pro Tools 11 corrupt file
 
1 Attachment(s)
I just downladed pro tools 11 from my avid account and I got a "no mountable file system" error. Please help! I am dying to get PT11 rolling

Bruce Paine 06-22-2013 02:55 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
First, verify that you have the complete download from your Avid account.
  1. It should show up after you download as around 909MB, at least it does on my mac after downloading it again just now.
  2. It should be named "Pro_Tools_11_0_0_Mac_79652.dmg"

If all that is correct, try opening/mounting the DMG using Disk Utility, located here on your hard drive: /Applications/Utilities

applecore3401 06-22-2013 03:07 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
I have downloaded it fully. It is only 760mb though.

Bruce Paine 06-22-2013 03:10 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
Then you don't have the complete download. Which is why it won't mount.

You should delete that file from your system, restart, clear your browser cache and download again.

Park Seward 06-22-2013 03:38 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
Quote:

Originally Posted by applecore3401 (Post 2051462)
I have downloaded it fully. It is only 760mb though.

Mine is 909.2 MB.

Pro_Tools_11_0_0_Mac_79652

SearingSounds 06-22-2013 03:47 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
I did what you said and it still downloads the smaller file (Pro_Tools_PT11_Mac_79511) which is 756.76 MB. That is the only file that shows on my "Your Products" page. Is there somewhere else I can download the installer?

Johnny

Bruce Paine 06-22-2013 03:54 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
We are investigating this right now.

Is your Avid account under the same email address as your forum registration?

What is the Product Name listed where you are getting the downloads from in your account?

Is it a paid upgrade, crossgrade, or free update?

Trying to determine if any specific group did not get their installers updated correctly in their Avid accounts.

SearingSounds 06-22-2013 04:15 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
Quote:

Originally Posted by Bruce Paine (Post 2051511)
We are investigating this right now.

Is your Avid account under the same email address as your forum registration?

What is the Product Name listed where you are getting the downloads from in your account?

Is it a paid upgrade, crossgrade, or free update?

Trying to determine if any specific group did not get their installers updated correctly in their Avid accounts.

Is your Avid account under the same email address as your forum registration? Yes

What is the Product Name listed where you are getting the downloads from in your account?
Pro Tools 11.0 No Charge UG From Pro Tools 10

Is it a paid upgrade, crossgrade, or free update?
Free Update

Thank you!

SearingSounds 06-22-2013 04:17 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
Quote:

Originally Posted by Bruce Paine (Post 2051511)
We are investigating this right now.

Is your Avid account under the same email address as your forum registration?

What is the Product Name listed where you are getting the downloads from in your account?

Is it a paid upgrade, crossgrade, or free update?

Trying to determine if any specific group did not get their installers updated correctly in their Avid accounts.

And this is what it says on the download link...

Pro Tools 11 installer (Mac)
756.76 MB

Bruce Paine 06-22-2013 04:25 PM

Re: Pro Tools 11 corrupt file
 
From Tech Support:
"I just swapped the new installer in, so have him try again - ask him to hover over the "click here" link to see if it has 79511 or 79652 in the URL."


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com