Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Pro Tools 9 on Snow Leopard or Lion?? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406218)

simondo 09-08-2019 07:06 AM

Re: Pro Tools 9 on Snow Leopard or Lion??
 
Thanks Christopher

yes they are HD versions, there is a vanilla version on the iLok too

The hardware I got was a HD4 accell in a magma chassis with a PCIe host card plus a 192 with extra Digi card

JFreak 09-08-2019 07:07 AM

Re: Pro Tools 9 on Snow Leopard or Lion??
 
Quote:

Originally Posted by simondo (Post 2537476)
When you say "not any longer" Janne, what do you mean?

Pardon me, english isnt my first language. Meant no longer than that, not upgradeable to new version unless it is in your Avid Account (which requires the TOO paperwork), so you will only be able to use it as long as your hardware supports old OS with the software version you have

simondo 09-09-2019 05:31 AM

Re: Pro Tools 9 on Snow Leopard or Lion??
 
Your English is fine Janne

thanks for the clarification

Grey 10-13-2019 01:46 PM

Re: Pro Tools 9 on Snow Leopard or Lion??
 
2 cents...
I have been building this system.

2009 Mac pro
Mac OS 10.6.8
Pro tools 8HD, 8 1.1
1- core
1- 192
so far. This works Great!

Also Dual boots to Sierra!
Pro tools 12
Eleven Rack, or MOTU travler


All times are GMT -7. The time now is 01:00 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com