Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   MP3 Option doesn't exist. (http://duc.avid.com/showthread.php?t=308565)

Fastermouse 10-03-2011 04:02 PM

MP3 Option doesn't exist.
 
I purchaced the MP3 option and it is on my ILok but Pro Tools says the mp3.dll doesn't exist. What did I miss?
PT 8.0.5

I gotta say I'm really pissed right now. I have a client that insisted on being able to take mp3s of the mix with him today. I wanted ease and better than iTiunes quality. I pay for the licence, load it on my ILok and it still doesn't work. If I missed a step, I wouldn't know as there are no instructions that I have found.

DigiTechSupt 10-03-2011 05:43 PM

Re: MP3 Option doesn't exist.
 
Run the Pro Tools 8.0.x installer and check the MP3 Option for install - that should do it.

Quote:

I gotta say I'm really pissed right now. I have a client that insisted on being able to take mp3s of the mix with him today. I wanted ease and better than iTiunes quality. I pay for the licence, load it on my ILok and it still doesn't work. If I missed a step, I wouldn't know as there are no instructions that I have found.
You may have missed this from the General Troubleshooting thread:

http://duc.avid.com/showpost.php?p=1607080&postcount=3

albee1952 10-03-2011 06:29 PM

Re: MP3 Option doesn't exist.
 
Or do what I do and use another program to make mp3 files. Been using Wavelab so long I can't even think about doing it in PT(even though PT9 has it built in):rolleyes:

Fastermouse 10-03-2011 06:47 PM

Re: MP3 Option doesn't exist.
 
Thanks guys. I just paid $20 for it and then couldn't use it.
Mr. Digi Support, I suggest thatyou guys add these instructions in the store or link it.

DigiTechSupt 10-04-2011 08:16 AM

Re: MP3 Option doesn't exist.
 
Quote:

Originally Posted by Fastermouse (Post 1840991)
Thanks guys. I just paid $20 for it and then couldn't use it.
Mr. Digi Support, I suggest thatyou guys add these instructions in the store or link it.

You mean like this link?:

Further information and compatibility can be found here.

From the 'System Requirements' tab for the MP3 Option in the Avid Store:

http://shop.avid.com/store/product.d...88865113875552


All times are GMT -7. The time now is 06:37 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com