Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S6 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   opening inserts and midi CC (http://duc.avid.com/showthread.php?t=409487)

Mishabou 04-11-2020 06:04 PM

opening inserts and midi CC
 
Quick questions:

1- Is there a keyboard shortcut or via the S6 to open/close the first inserted plug-in.
2- I remember Eddie mentioning a while back that ''soon'' we will be able to use faders for midi CC. Has this been implemented ?
3- When i select a track, the last inserted plug-in will automatically pop up, how can i turn off this annoying feature ?

Thanks

creativecontrol 04-12-2020 08:43 AM

Re: opening inserts and midi CC
 
Standby. Working on a video to describe the (numerous settings and options) with regard to windowing on the S6. MIDI CC has never been promised to my knowledge but that's a question for Eddie.


best,


Jeff

Mishabou 04-12-2020 08:57 AM

Re: opening inserts and midi CC
 
Hi Jeff,

Btw, i just upgraded to the latest WS and Eucon and manage to load the 19 appset but not the 20.

It would be great if you can include suggestions for jumping to different pages of the softkeys. I'm aware of shift + num pad but would like to quickly jump to any of the 40-50 odd pages nested under each softkeys window.

Also where can i find the latest manual for the S6 ?

Thanks

creativecontrol 04-13-2020 03:03 PM

opening inserts and midi CC
 
Greetings,

The PT20 Mac appset is here:

https://www.dropbox.com/s/3bu6g3itpr...20Mac.xml?dl=0

All current documentation can be found here:

http://avid.force.com/pkb/articles/e...vid-S6-Support

Regarding the QuickJumps - these are pretty simple to make your own custom jumps to change from 1 to all 4 panels on the MTM and MAM soft keys.

Under Settings > Soft Keys - access the pop-up menu and get to the Numeric Locate section. Hold down the Shift modifier on a Fader Module then press one of the numeric switches on the locate section. You should notice the function below recalls 4 page jumps representing the 2 pages of MTM and MAM. All you need to do is modify those pages to whatever you want them to jump to.

best,


Jeff




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

creativecontrol 04-21-2020 11:38 AM

Customizing Your own QuickJumps for SoftKeys
 
To follow up on this -> just finishing a new TechTip that will describe the process of customizing and tweaking your own QuickJumps for Soft Keys. Check it out here on Friday.

https://youtu.be/EkafQcvy0c8?list=PL...hn3qjuXZ_ERlSz

www.avid.com/protoolstechtips



best,


Jeff


All times are GMT -7. The time now is 02:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com