Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   General Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Distorted sound on output (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405713)

bayside 07-22-2019 10:14 AM

Distorted sound on output
 
I'm running PT 11 on a Mac OS 10.8.5 with Apollo 8 interface. Lately I'll get the system up and running and push play and I get a scatchy distorted sound.
I;ve restarted, repluged, recheck I/O's and prayed to the god of Avid and I can't find the cause. Ideas ?

mjslakeridge 07-22-2019 10:22 AM

Re: Distorted sound on output
 
Dies this happen on all sessions? How are you listening, headphones, speaker system?

bayside 07-22-2019 11:31 AM

Re: Distorted sound on output
 
The sound appears on all sessions. Happened intermitently but now it's won't resolve itself. Also the sound seems to be in front/on top of the primary audio.

mjslakeridge 07-22-2019 01:02 PM

Re: Distorted sound on output
 
I would check your headphones and/or speaker system.

bayside 07-22-2019 01:59 PM

Re: Distorted sound on output
 
The sound only occurs on PT. Other sources from the computer play fine and thru TB the Apollo interface i-tunes,CDs, internet. The problem isn't the playback monitoring. This happened a few months ago, but cured it self with a restart after a few minutes.

bayside 07-24-2019 11:59 AM

Re: Distorted sound on output
 
Bam, I started up my system load a session and the static was there. Opened an earlier saved session and no static on the tracks. I have no explanation for this phenom. BUT if anybody would like to chip in with any hypotheticals, I'd like to hear them.


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com