Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   I can't get an Instrumental to play through headphones, anyone help??? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=286240)

StraightHaight 11-08-2010 12:56 PM

I can't get an Instrumental to play through headphones, anyone help???
 
when i turn on Pro tools and plug in my mic i can hear myself through the mic but i cant hear the instrumental playing at the same time anyone know??

youngcrayon 07-06-2020 08:17 AM

Re: I can't get an Instrumental to play through headphones, anyone help???
 
Did you ever find out how to get the instrumental to play?

albee1952 07-06-2020 07:19 PM

Re: I can't get an Instrumental to play through headphones, anyone help???
 
This is the kind of question(s) that nobody can hope to answer. Its an example of how little information someone can offer! I suggest both posters go to youtube and watch several tutorials on how to get started with Pro Tools. Or better yet, join groove3.com as they have probably the best videos available(with a free 7 day trial):o


All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com