Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   RTAS & TDM Plug-ins (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Old TL Space TDM Installer (http://duc.avid.com/showthread.php?t=383138)

serviceair 08-04-2016 06:34 PM

Old TL Space TDM Installer
 
I'm looking for a version of TL Space TDM that will work with my Pro Tools 6.4.1 running on OS 10.3.9. Earliest install is 7.2.1 that I could find, but I'm getting error messages while I install. Any help here would be appreciated.

Thanks,
Nate

RGrierson 08-04-2016 10:26 PM

Re: Old TL Space TDM Installer
 
I have all the installers for Mac but for TL Space to run on TDM you need HD hardware.
Your Mix Farms are not powerful enough.:( You may however be able to run the Native RTAS version but I have never tested it.

Did you you try to pull the plugin out of the package and install it manually?

PM with any further questions

Keith Robichaux 06-08-2017 10:43 AM

Re: Old TL Space TDM Installer
 
I want to get Space for TDM. Are there more than one ilok license for native versus DSP? I see all the installers on the Avid plug page but wonder what license to buy on Ebay. Thanks I'm on 10HD

Keith Robichaux 03-16-2019 01:39 PM

Re: Old TL Space TDM Installer
 
Just got Space ilok asset. It says Space on Ilok manager so it must be 2nd version not TL Space.

I need TDM installer. I'm 10.2.0 OSX 10.6.8

So installer 9.02 latest version from Avid page did not install says error.

Hope Jeffro can help on this like he did for Smack install.

Anybody feel free to chime in. Thanks


All times are GMT -7. The time now is 10:54 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com