Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Can't create new project (http://duc.avid.com/showthread.php?t=401354)

downwardheavenward 10-04-2018 02:42 PM

Can't create new project
 
Hey there. I'm having trouble using Pro Tools First. Right at start-up, when I go to create a new project, I receive a message saying that I'm at maximum capacity on my cloud storage.

I have not created any projects or placed them in the cloud.

Help is appreciated. Thank you.

DigiTechSupt 10-04-2018 03:51 PM

Re: Can't create new project
 
A case has been created. You'll receive an Email once this is fixed.


All times are GMT -7. The time now is 04:07 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com