Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock (http://duc.avid.com/showthread.php?t=303874)

Fastermouse 07-05-2011 11:29 PM

PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
Previous versions would remember my pref and lock to the external clock, but now I have to do it manually after I open PT. What am I missing?

dobro 07-06-2011 01:32 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
If you can revert to 8.0.1 CS 2 ...it´s the most stable version for xp..
Don`t Update just for Update;)

Fastermouse 07-06-2011 05:59 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
Can't, driver issues. Anyone know whats going on?

albee1952 07-06-2011 12:00 PM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
This started with 8.0.4 and still happens in 9. Sadly, you need to reset each time you boot your system. I stuck a post-it on my monitor:rolleyes:

Fastermouse 07-07-2011 02:47 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
Thanks Albee. Now if I could only get that Firestudio to not blue screen my system, I could get on with life.

albee1952 07-07-2011 11:46 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
Quote:

Originally Posted by Fastermouse (Post 1812768)
Thanks Albee. Now if I could only get that Firestudio to not blue screen my system, I could get on with life.

Hmmmmm.......latest drivers? Approved firewire?(I am guessing YES as this ain't your first weenie roast):D. I had one working fine on my XP/PT8/003 setup, but sold it before PT9 came out. Time to look at the Focusrite Saffire 56..............

Fastermouse 07-08-2011 03:31 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
I bought mine from you. It worked fine until I HAD to update due to driver issues failing me. I updated to 8.5 because I could not use any stand alones, T-Racks for one. Now it is a brick.:( All drivers etc up to date.

albee1952 07-08-2011 08:38 AM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
Yeah, that hit me right after I posted. I hope someone else has a solution on the driver. Have you tried reinstalling the driver for the 2626, and then trying the 3 different firewire drivers? So the 2626 is your only interface? Dang! Maybe time to grab a used 002/003 rack? Or maybe move up to a Focusrite Saffire56(with the 2626 on the lightpipe in).

Fastermouse 07-12-2011 11:27 PM

Re: PT 8.0.5 keeps reverting to internal clock
 
I have an 003r that I was tied into since I bought the 2626 but the upgrade to 8 whiped my ability to use stand alones. I went to 8.5 and that problem was solved but the 2626 causes bluescreens. New drivers old drivers re-installed software no solution.


All times are GMT -7. The time now is 07:14 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com