Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   System 5 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=63)
-   -   S5 Graphics not working after installing new RAID (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405589)

qtvaudio 07-11-2019 06:08 AM

S5 Graphics not working after installing new RAID
 
Hey S5 forum

On advisement, I was trying to install new hard drives and OS on our SC264. I had just installed and striped a pair of HDs as a RAID1 mirror set but on reboot am confronted with a blank screen.
I had removed the previous, functional HDs as a precaution and so have now reinstalled them but the problem is the same; I'm not seeing any startup screens, DEL is not launching the BIOS settings programme; in short I have lost all graphics and the SC264 is not booting.
Any advice as to what the problem could be?

Thanks

R

qtvaudio 07-11-2019 09:18 AM

Re: S5 Graphics not working after installing new RAID
 
To elaborate;

SC264 is not even entering POST as far as I can tell; certainly not outputting any video to the onboard VGA. I have tried resetting CMOS by removing the battery for 15 minutes; No Luck.

Now here's the weird thing; looking at the manual for the motherboard, there's a Reset CMOS jumper (as normal) but when I try to use this, the computer won't power on at all! So, when the CMOS Rest jumper is in normal operation mode (ie Pins 2+3=No Reset) there's power, but if I close the reset circuit (Pins 1+2=Reset) there's no power, the PCUs dont start.

Any clues?
R

qtvaudio 07-12-2019 10:13 AM

Re: S5 Graphics not working after installing new RAID
 
One of the RAM modules had failed; removing it let me POST and check everything through. RAID had degraded so it's repairing itself as we speak :)


All times are GMT -7. The time now is 09:51 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com