Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   MIDI Playback notes cutting out (http://duc.avid.com/showthread.php?t=149795)

filosofem 10-22-2005 03:56 PM

MIDI Playback notes cutting out
 
Hello to All

Ummm... just finished recording an arrangement to MIDI. This data has been stored, shown by MIDI notes on the piano-roll and the MIDI Audio Regions List. The recording setup is Stereo AUX with insert, MIDI Track assigned to channel, this has not changed. Disabled record mode, hit Space bar and the MIDI meter indicates playback is fine, consistent and correct to the performance data stored. Problem is that the AUX and Master are not receiving this information or should I say they are receiving versions of it, they are not receiving the complete version. All I'm hearing is this cutting out, stop start version, cutting out differently each playback time.

I'm scratching my head over this one.

Any thoughts?

filosofem 10-22-2005 07:15 PM

Re: MIDI Playback notes cutting out
 
Quote:

I'm scratching my head over this one.

So, I thought try re-recording the arrangement. Setup the same as before, everything the same.
...And lo and behold, not a problem. Played back the way it should.

Got me

ScorchedEarth 10-22-2005 08:45 PM

Re: MIDI Playback notes cutting out
 
If that ever happens again, check the polyphony settings on your Synth/Sampletank/whatever software you are using. If the settings are too low, you might get symptoms like yours.

filosofem 10-22-2005 09:06 PM

Re: MIDI Playback notes cutting out
 
Quote:

check the polyphony settings

Yeh, Hi

I checked to see if my Moog Modular has such a setting and I'm not to sure about that one.

You've come across this yourself?


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com