Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | Dock (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Attentioned fader lock feature request (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405818)

SplitTheDifferenceAudio 08-02-2019 09:55 AM

Attentioned fader lock feature request
 
It would be awesome to be able to lock the fader on the dock to a selected ch independent of whatever else you are doing. I mix live webstream events thru protools with a dock and an S3. Would love to always be able to have my lead vocal on the dock fader and still be able to select other chs on the S3.

Ron Cook
Split The Difference Audio
splitthedifferenceaudio.com

Mark Ziebarth 08-23-2019 01:06 AM

Re: Attentioned fader lock feature request
 
You can lock each fader on the Assign page of EuControl on your computer. I do it everyday.

Best

Mark

SplitTheDifferenceAudio 08-23-2019 07:35 AM

Re: Attentioned fader lock feature request
 
Quote:

Originally Posted by Mark Ziebarth (Post 2536140)
You can lock each fader on the Assign page of EuControl on your computer. I do it everyday.

Best

Mark

Right but I wish there was a way do so it without Eucontrol. I mix live thru pro tools on the S3 and dock and it would be great to be able to lock that fader in on a per song basis with a button push or two.

Ron Cook
Split The Difference Audio
splitthedifferenceaudio.com

reichman 08-23-2019 09:14 AM

Re: Attentioned fader lock feature request
 
Quote:

Originally Posted by SplitTheDifferenceAudio (Post 2536161)
Right but I wish there was a way do so it without Eucontrol. I mix live thru pro tools on the S3 and dock and it would be great to be able to lock that fader in on a per song basis with a button push or two.

Ron Cook
Split The Difference Audio
splitthedifferenceaudio.com

+1

I want this on my S3 ...but this is the kind of cool feature you get with the big coin on an S6.

MrDibS 08-27-2019 08:12 AM

Re: Attentioned fader lock feature request
 
This is what layouts are for. One button solutions (A through F on the left hand side of your S3) that assign faders where ever you want them. When I'm mixing a broadcast I have groups of instruments on those buttons and my Masters and VCAs and Output trims and FX on the shift layer.


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com