Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S1, S3, Dock and Control (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Shift + Rec (on S3) is not record arming track (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405492)

bassmagnetic 07-03-2019 09:05 AM

Shift + Rec (on S3) is not record arming track
 
With the preference setting in Eucon ticked "Rec/Auto Switch Press Changes Automation Modes", pressing shift+ rec doesn't record arm the track.

Doesn't seem there is a way to without the mouse ATM (it should with Shift press)

reichman 07-03-2019 11:31 AM

Re: Shift + Rec (on S3) is not record arming track
 
Dumb question, but are you using surface Shift or Multi Select shift?

The surface Shift key in the hard left and right corners is the one you want. It should work.

bassmagnetic 07-04-2019 03:10 AM

Re: Shift + Rec (on S3) is not record arming track
 
doh :o

____slowly moon walks out backwards towards the door hoping no one saw me come in_______

thanks Nathaniel


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com