Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Assertion in "CNEolOBlock,cpp", line 164 ??? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=176871)

striegl 09-12-2006 03:25 PM

Assertion in \"CNEolOBlock,cpp\", line 164 ???
 
Hi! Got Problems with Pro Tools LE
since installing Amplitube2

HI Digi Guys! I Need Help. I wrote to the Amplitube Guys as well.

what happend?

recording situation. Pro Tools didn´t stopped after taking a guitar with Amplitube 2...
It runs in Recordmode over minutes! No Key or Mousecommand stopped it. I had to shut it down - sorry.
Now....after complete system restarts (including the digi002) it is not possibleto save new sessions.
eihter amplitube is "on" or not.
i always get a message from the system i couldn´t find in the digi answerbase.

and with the old session: same problem: either the system runs endless without stopping or the message comes again.

it says:

Could not Save as "testsession" because Assertion in "CNeolOBlock.cpp", line 164
or it says after recording:

Could not complete your request because Assertion in "CNeolOBlock.cpp", line 164

or

Could not Save as "testsession" because Assertion in "CNeolnode.cpp", line 1242
or it says:

or

Assertion in "BDM_Workspace.cpp" line1358

So now at the moment i can´t use my Protools!!! Please help, because i use it in a professional way for PreProductions bevor going to studio

So
A: what does the Answer of the System tell me?
B: How can i fix it?

Thanx, Markus

My System:
Apple Powerbook G4, 1,5 Ghz PowerPC, 1,5 GB DDR SDRAM, Mac OS X 10.4.7, Digi 002, Pro Tools LE 7.0, Amplitube2


IN GERMAN:

Ich hab n kleines Problem mit meinem ProTools LE
Habe auch schon dem Support von DIGI und AMPILTUBE geschrieben.

Da man aber weiß, wielange die zum Antworten brauchen, wollte ich mal fragen, ob dir folgender Fehler bekannt ist und du mir evtl n Hinweis geben kannst....

Ich wollte mit AMPLITUBE2 im Pro Tools Gitarre aufnehmen.

Kleine Session, ohne viel Spuren und Plug Ins.
Nach dem Ende vom Stück konnte ich nicht mehr aus der Aufnahme aussteigen und die Kiste lief als weiter....

Minuten lang.

Lief im Recordingmodus und reagierte weder auf Maus noch auf Tastatur.
Über die Funktion SOFORT BEENDEN hab ich Pro Tools schließlich wegschießen müssen.

Nach Neustart Computer, Neustart Digi kann ich jetzt noch nicht mal mehr eine neue Session abspeichern.
Auch Gitarrenaufnahmeversuche über das Amplitube sehen wieder so aus: entweder Fehlermeldung.
Oder Endlosaufnahme. (Anbei Fotos der Fehlermeldungen)

it says:

Could not Save as "testsession" because Assertion in "CNeolOBlock.cpp", line 164
or it says:

Could not complete your request because Assertion in "CNeolOBlock.cpp", line 164

or

Could not Save as "testsession" because Assertion in "CNeolnode.cpp", line 1242
or it says:

or

Assertion in "BDM_Workspace.cpp" line1358

DIGI Answerbase ergab: NIX - warte noch auf Antworten im Forum......

Frage: was soll ich jetzt am besten machen? Und wieso konnte so ein Problem auftreten?
Programm schlecht gemacht? Rechner zu langsam? Pech? *lol*

Würde mich über n Tip riesig freuen.....


Mein derzeitiges System

Apple Powerbook G4, 1,5 Ghz PowerPC, 1,5 GB DDR SDRAM, Mac OS X 10.4.7, Digi 002, Pro Tools LE 7.0, Amplitube2


All times are GMT -7. The time now is 09:34 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com