Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | Control (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=152)
-   -   New PTC works, but always shows "Not connected" (http://duc.avid.com/showthread.php?t=404643)

moranibus 05-12-2019 12:19 AM

New PTC works, but always shows "Not connected"
 
Hi There,
I know, this is not really significant for using PTC with PT, but it's annoying anyhow. Version 19.5 allways shows "Not connected" (in red), instead of indicating the app running, even though it works. I'm using it in the all day computer work as well, that's why.
And some Presets are just gone, as for calendar for example. Loading them is not possible.
Many thanks and best

EddieJones 05-12-2019 07:08 AM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
What App is focused when you see not connected, Make sure you have your DAW focused.

moranibus 05-12-2019 10:09 PM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
Thanks, Eddie, but I don't get it. It's not about Pro Tools. That worked fine after I loaded Version 18 into 19.5. It's about iTunes, Safari and all other apps that I have set shortcuts on the EuControl Touchscreen.

EddieJones 05-13-2019 09:12 AM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
We are investigating

Sean Bombz 05-13-2019 09:19 AM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
I'm seeing this as well. iPad says not connected until I launch pro tools

mattrixx 05-13-2019 04:19 PM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
Yes, same here. actually I am also having heaps of trouble keeping iPad Control connected, especially after sitting idle for a while. (Was not a problem previously).

EddieJones 05-15-2019 03:26 PM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
Quote:

Originally Posted by moranibus (Post 2525185)
And some Presets are just gone, as for calendar for example. Loading them is not possible.
t

Apple changed from iCal to Calendar, the original Appset was for iCal. Could this be this part of the issue? (we know about the Not Connected part)

moranibus 05-29-2019 12:59 AM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
New Problem occured: PTC Works on iPad 1 but not on 2. First I could hardly update, now everything is up-to-date but PTC is "Loading SoftKeys..." forever. Very much disappointing since I'm in the process of Mixing a huge project. And if I may say: EuCon 19.5. is much too slow and with Odd behavior for the S3 !!!
Please update soon.
Thanks and best.

moranibus 05-30-2019 12:16 AM

Re: New PTC works, but always shows "Not connected"
 
Solved. PTC on iPad 2 all of a sudden works. Don't ask me why, didn't do anything since yesterday.


All times are GMT -7. The time now is 01:03 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com