Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   The zoom/record/zoom back bug... (http://duc.avid.com/showthread.php?t=280262)

fishkarma 08-18-2010 10:02 AM

The zoom/record/zoom back bug...
 
Any one else getting annoyed with this or is it my unfortunate luck?

Record audio to peak at say -10db
Zoom in the waveform height
Record audio again on a new track peaking at again -10db
Zoom back to first piece of audios original height

Result
The second piece of audios wave form is now tiny even though the wave height should be the same. This is not a real problem but its really starting to get on my nerves...

Happened through a few cs updates and on a fresh system install with no plugs bar the ones that come with Pro Tools.

Dism 08-18-2010 10:06 AM

Re: The zoom/record/zoom back bug...
 
Quote:

Originally Posted by fishkarma (Post 1654082)
Any one else getting annoyed with this or is it my unfortunate luck?

Record audio to peak at say -10db
Zoom in the waveform height
Record audio again on a new track peaking at again -10db
Zoom back to first piece of audios original height

Result
The second piece of audios wave form is now tiny even though the wave height should be the same. This is not a real problem but its really starting to get on my nerves...

Happened through a few cs updates and on a fresh system install with no plugs bar the ones that come with Pro Tools.

What version of Pro Tools, OSX, Mac specs, etc.

fishkarma 08-19-2010 08:11 AM

Re: The zoom/record/zoom back bug...
 
It doesn't seem to matter...
Has happened on my friends computer running 7.3 or on 8.0.4
Both are MacBook Pros but different specs.

My specs:
MBP 17" 2.33Ghz 3Gb
OS 10.6.3
Pro Tools LE 8.0.4

This has happened though on 10.5.5/6 which was my last OS (Cant remember the last digit apart from it was the latest version compatible with PT LE 8.0.3)

Its just a pain in the ass, I don't really care too much. I was assuming it happened on all systems and just wanted to report the bug...

Does this mean that it doesn't happen on all LE systems; just the ones I've used?
Trust my bloody luck...


All times are GMT -7. The time now is 05:21 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com