Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   ProControl, Control|24, Command|8 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Edit pack....without Pro control?????? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=57339)

Rob Aubrey 08-26-2001 03:29 PM

Edit pack....without Pro control??????
 
This might be a stupid question but can an edit pack run without PRO CONTROL? [img]images/icons/confused.gif[/img]

majortracks2 08-28-2001 09:26 AM

Re: Edit pack....without Pro control??????
 
No


All times are GMT -7. The time now is 08:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com