Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   pull-up option greyed out? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=17855)

anders 10-13-2000 04:09 PM

pull-up option greyed out?
 
Is pull-up only available when using a USD. The pull-up option in the set-up window is greyed out. Pull-down is not. I use a Digital Time Piece.
Thnks

Polaris 10-13-2000 07:28 PM

Re: pull-up option greyed out?
 
The pull-up/pull-down button in PT works opposite of a traditional analog machine. Pull-up is only available in 30NDF timecode and pull-down in 29NDF. The idea I assume is you pull-up to achieve true 30NDF (film rate) and you pull-down to get 29NDF (video rate). Somewhere between PT 2.X and 3.X digi switched the concept. Why....I wish I knew!

anders 10-14-2000 05:30 AM

Re: pull-up option greyed out?
 
thanks, that solves my problem.


All times are GMT -7. The time now is 02:15 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com