Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Post - Surround - Video (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tab to next/previous automation breakpoint... (http://duc.avid.com/showthread.php?t=199056)

Reckless Erik 06-08-2007 10:20 AM

Tab to next/previous automation breakpoint...
 
...is there a command or shortcut for the above? Can't find one in the manual.Nick

Serge Perron 06-11-2007 12:16 AM

Re: Tab to next/previous automation breakpoint...
 
I would use it all the time.

Serge

tj_davies 06-11-2007 02:15 AM

Re: Tab to next/previous automation breakpoint...
 
No there isn't.

Try this thread.

Hope it helps.
Timothy


All times are GMT -7. The time now is 11:27 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com