Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Eleven Rack (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Using PTLE8 without 11R? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=308683)

aaron.ferrer 10-05-2011 03:07 PM

Using PTLE8 without 11R?
 
Sometimes I'd like to be able to mix or edit songs without having to pull out the 11R (It's in my live rack case), or when I have some down time and I'm somewhere without the 11R. Is there anyway to open PT without the 11r? I'm not sure if you can authorize it with an iLok or something, or is the crossgradw to PT9 the only way? The new 11R bundle comes with an ilok, so I guess they've somewhat heard our cries.

Benoni 10-05-2011 03:47 PM

Re: Using PTLE8 without 11R?
 
No. All versions of Pro Tools LE are authorized by the Digidesign Hardware, and can only be run with a LE interface (003R, 002, 11R, Mbox2, ect...) connected.

M-Powered and HD used iloks.

Now with Pro Tools 9, the authorization is an iLok with the correct license, and any hardware can be used that is Core or ASIO compliant.


All times are GMT -7. The time now is 04:33 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com