Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   files missing... (http://duc.avid.com/showthread.php?t=280325)

peter99 08-19-2010 04:20 AM

files missing...
 
I´m just mixing a project and on some of the songs I get the message ...audio files are missing... would you like to search..skip etc.

there are NO files in the session missing so it must obviously be some files in a undo memory or something - when I go to regions, select unused and remove them I still get this missing message when opening the session

SO: is there a possibility to erase all undo memory stuff?

crizdee 08-19-2010 04:26 AM

Re: files missing...
 
Quote:

Originally Posted by peter99 (Post 1654687)
I´m just mixing a project and on some of the songs I get the message ...audio files are missing... would you like to search..skip etc.

there are NO files in the session missing so it must obviously be some files in a undo memory or something - when I go to regions, select unused and remove them I still get this missing message when opening the session

SO: is there a possibility to erase all undo memory stuff?

Hi,

Just to check. when you select unused and then remove them, are you then saving the session with an incremental number "song name 3" etc from song name 2.

It usually happens when files have been deleted from another session that were used in this session etc.

failing all that after removing all unused, use save copy in to create a new session

Chris

peter99 08-20-2010 02:11 AM

Re: files missing...
 
ok I´ll try to save copy as but am I right I have to copy all audio files as well? because I dont like copying audio too many times...

formfunction 08-20-2010 10:27 AM

Re: files missing...
 
Quote:

Originally Posted by peter99 (Post 1655305)
because I dont like copying audio too many times...

:rolleyes::eek:

peter99 08-21-2010 10:14 AM

Re: files missing...
 
ok I deleted all unused playlists and again I deleted as well all unused audio files, did a safe copy in with all audio files and everything and still get the message some audiofiles are missing

I dont know what to do...

please help

thx


All times are GMT -7. The time now is 03:49 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com