Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | S3 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   S3 OLED Issue (http://duc.avid.com/showthread.php?t=405406)

thumos 06-26-2019 03:24 PM

S3 OLED Issue
 
1 Attachment(s)
After installing the last two versions of ProTools, ProTools Control, and EuControl, I get these blocks appearing in the bottom windows of the S3 (see pic). Anyone else getting these? What's happening?

gwhatley 06-26-2019 10:04 PM

Re: S3 OLED Issue
 
If you mean the upper right, aren't those the track numbers? See if that's checked in Eucon preferences, & deselect it.

Sent from my LG-H872 using Tapatalk

BScout 06-26-2019 10:51 PM

Re: S3 OLED Issue
 
Can't tell if you mean the "flip fader" signifier where that control has been sent to the faders instead of the knob.

mattrixx 06-26-2019 11:29 PM

Re: S3 OLED Issue
 
Hi thumos, that would probably be the new behaviour settings in Eucon under General > "Attention Most RecentlyClicked DAW Area"

If for example, if you have all of those options selected (which is the default after the update), the Bottom row OLEDs will go into channel mode for the selected channel.
Select a plugin with the mouse on a channel in ProTools, and the S3 will go into "Channel View", like hitting "Shift + Channel" on the S3 and the selected plugins parameters will be spread across the bottom row.

thumos 06-27-2019 01:20 PM

Re: S3 OLED Issue
 
2 Attachment(s)
Hi, thanks for responding, but I don't think I made myself clear. When I first load up a session in Pro Tools, the OLEDs look like in pic1. As soon as I click on an insert, the bottom windows go full of dots, as in pic2. This started happening after the previous update to EuControl. Before that it was fine.

BScout 06-27-2019 01:30 PM

Re: S3 OLED Issue
 
Quote:

Originally Posted by thumos (Post 2531165)
Hi, thanks for responding, but I don't think I made myself clear. When I first load up a session in Pro Tools, the OLEDs look like in pic1. As soon as I click on an insert, the bottom windows go full of dots, as in pic2. This started happening after the previous update to EuControl. Before that it was fine.

Yes. That is what mattrixx is referring to. There are settings in EuControl General to change this behaviour to whatever you want.

thumos 06-27-2019 01:46 PM

Re: S3 OLED Issue
 
Quote:

Originally Posted by BScout (Post 2531169)
Yes. That is what mattrixx is referring to. There are settings in EuControl General to change this behaviour to whatever you want.

Ah, I see...

thumos 06-27-2019 02:46 PM

Re: S3 OLED Issue
 
Thanks everyone...


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com