Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   General Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Corrupt PT8 LE Zip File (http://duc.avid.com/showthread.php?t=236046)

Enerjex 01-08-2009 11:45 PM

Corrupt PT8 LE Zip File
 
Hi all.

I've done a search and found a couple of threads on this topic from when PT8 first came out but there didn't seem to be any real solution to this problem listed back then. I've downloaded Pro Tools 8 LE twice now and have had problems with both downloads. The first download I downloaded with Flashget and the data2.cab file was corrupt when trying to extract it, the second download I used the Digidesign Download Manager, data2.cab is fine but now Xpand2.big is corrupt. If it makes any difference to advice I'm running XP Pro 32 bit.

Please help!

Cheers,
Karl

SixChurchStreet 01-09-2009 05:19 AM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
The first time I tried to download PT8, i bypassed Digi's download manager, and downloaded it straight to my desktop like any other file. That one was corrupt. Something was missing, not sure, but nothing would open without an error.

Second attempt I used Digi's Download Manager option and everything was fine.

Maybe you just need to give it a couple more tries. Not sure why my first one was corrupt, but maybe it was just bad luck.

daveoverreal 01-09-2009 05:51 AM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
I had the same prob and i downloaded the latest version of winrar and all was well after that

Enerjex 01-09-2009 12:41 PM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
Thanks for your replies. I can't really afford to download the whole 3.25gb again as I'll hit my download limit for the month if i do, and i'm only a week into my net for the month (that data usage is almost ALL from pro tools 8 as well :(), it also doesn't help that I can only get regular ADSL which downloads at 150kb/s max. I'd be happy to download just teh xpand2.big file, I've emailed digi about that, but I don't really want to waste all my months access and get dialup speed for 3 weeks especially when my 3rd download could be corrupt too.

77pro 01-09-2009 01:21 PM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
Quote:

Originally Posted by Enerjex (Post 1332511)
Thanks for your replies. I can't really afford to download the whole 3.25gb again as I'll hit my download limit for the month if i do, and i'm only a week into my net for the month (that data usage is almost ALL from pro tools 8 as well :(), it also doesn't help that I can only get regular ADSL which downloads at 150kb/s max. I'd be happy to download just teh xpand2.big file, I've emailed digi about that, but I don't really want to waste all my months access and get dialup speed for 3 weeks especially when my 3rd download could be corrupt too.

You're not alone...I'm on my 4th download right now !!

Have tried WinZip, WinRar, Windows extractor......

Looks like the DVD might become available before I can get upgraded ;)

sunburst79 01-09-2009 02:06 PM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
Quote:

Originally Posted by 77pro (Post 1332537)
You're not alone...I'm on my 4th download right now !!

Have tried WinZip, WinRar, Windows extractor......

Looks like the DVD might become available before I can get upgraded ;)

Have you tried 7zip? thats my goto when the Windows Extracter fails. It worked on the Loops files. Its free just google it,.

77pro 01-09-2009 02:16 PM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
Re: Creative Collection not installed
4th time lucky...just downloaded again....and was able to extract successfully....I think.

Is there 5 subfolders: Boom, Mini Grand, Structure Free, Structure QuickStart and Xpand2 ??

Haven't installed yet....one victory at a time.:-)
__________________
003r/Intel Quad



Thanks for the tip Sunburst...but I think I might be on my way, as per my post in another thread:D

angryinch 01-04-2010 10:04 AM

Re: Corrupt PT8 LE Zip File
 
I have the exact issue. The first time that I tried to unpack the zip file it took several tries and there was no warning that there was a corrupt file, it simply unpacked and I ran the installer which seemed to work but when I started up Pro Tools it clearly had some serious issues, nothing was working so I uninstalled and reinstalled with the same result so then I simply uninstalled the 8.0.3 update and went back to 8.0.1 since I have work to finish. A couple of days ago I downloaded the update again and once again I couldn't unpack the file so I downloaded WinRAR and that's when I got the notice that there was a corrupt data2.cab file. So here I am trying to find a solution. A little help from Digidesign would be great.
Windows XP Pro
Q9550
4GB RAM
Very fast internet connection.
Thanks


All times are GMT -7. The time now is 06:04 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com