Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 12 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=142)
-   -   Pro Tools 12 Not responding (http://duc.avid.com/showthread.php?t=368677)

maltastudio 06-10-2015 08:30 AM

Pro Tools 12 Not responding
 
Pro tools is working fine exept that when i close the program it gives this pro tools not responding and only with the task manager i take it off my screen.
Any body seen this issue on win 8.1?
Peace

TOM@METRO 06-10-2015 11:22 AM

Re: Pro Tools 12 Not responding
 
Please move all 3rd party plug-ins to the unused folder, and trash preferences.

Try again.

Then report back.

Thanks,

maltastudio 06-11-2015 12:24 AM

Re: Pro Tools 12 Not responding
 
I`ll do that these evening thx.
Any chance someone give me a qiuck shortcut how to do this.thx
Peace

maltastudio 06-12-2015 12:10 AM

Re: Pro Tools 12 Not responding
 
Did that in vain but thx again.
I`ll leave it for now the pc is too small for pro tools anyway.
My main DAW is Sonar x3 on the same pc and it can handle a 40 track project with plugins and synths easly.
I will build another pc for Pro tools in the coming months.
At the moment I only use pro tools to transfer projects with other studios,the main work is done in Sonar.
I can make 2 statements know that i have both software on the same monitors.

1 is that as a work flow sonar is much better specialy if you have a digital mixer where you can do all the routings without using cpu power.

2 Pro tools sound much better when working with audio, i loaded some projects of bands i recorded in sonar, on pro tools they sound fuller,better sort of.

Just my 2c
Peace


All times are GMT -7. The time now is 03:38 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com