Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Transport Play Lit, but no playback (http://duc.avid.com/showthread.php?t=126520)

slimfass27 01-17-2005 04:42 PM

Transport Play Lit, but no playback
 
Not sure how this happened, sure Im just missing something, but i cant get pro-tools to play back anything. I press play in the transport, and it gets blue, but there is no playback, and the line doesnt move. I recently upgraded to 6.4, and i've been having a lot of wierd messages abotu not being able to find audio files, so it starts tasks, and then it has to check memory allocation. Dont know what these mean, but i really just want to be able to play my sessions. Anyone shine any light on what's going on? Thanks in advance
Mike Fass

will the moor 01-17-2005 04:54 PM

Re: Transport Play Lit, but no playback
 
Is it waiting for another clock source or something?

slimfass27 01-17-2005 05:57 PM

Re: Transport Play Lit, but no playback
 
dont think so, how would i have acctivated that, or how would i check?


All times are GMT -7. The time now is 04:55 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com