Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2019 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Track freeze question (http://duc.avid.com/showthread.php?t=407918)

Thenewexhibit 01-04-2020 12:54 PM

Track freeze question
 
Hello! Does track freeze carry over from session to session? If I'm not mistaken, if you track freeze something in Studio one, if you send the session to someone else, they don't need the plugins to hear the sound that you froze if I'm not mistaken... IF I'm not mistaken about this, does this same behavior happen with Pro Tools?

taylor4814 01-04-2020 02:28 PM

Re: Track freeze question
 
Yes, I believe that's the idea... they dont't need the plug-ins

danyg 01-05-2020 06:53 AM

Re: Track freeze question
 
a freeze file (audio) is created on the hard-disk. you need to keep this file with the session you send to your partner


All times are GMT -7. The time now is 06:57 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com