Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Pro Tools First 12.2.1.639 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=382254)

Ross05 07-01-2016 12:01 AM

Pro Tools First 12.2.1.639
 
Avid says Pro Tools First can be run without an iLok, I can't Find how. Any help would be much appreciated.
Cheers
Ross

JoelG 07-01-2016 08:01 AM

Re: Pro Tools First 12.2.1.639
 
As part of the installer it should install a software version of iLok.

http://avid.force.com/pkb/articles/e...ls-First-FAQ#5

Q) Pro Tools | First is free, but you probably have to purchase an iLok to use it?
A) Pro Tools | First, and its included collection of AAX plug-ins, do not require a physical iLok to use the software at all. In addition, you’ll find many more AAX virtual instruments, effects, and sound processors available from the in-app Avid Marketplace that do not require an iLok to use.

Joel


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com