Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   intel xeon.. does it work good? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=176056)

AiM Studios 09-02-2006 09:07 AM

intel xeon.. does it work good?
 
hey there looking to building one of these cual cpu systems been looking at prices for amd stuff and no looking at the intel stuff

does it work and has anyone got a running system, if so can u please send me the specs of your pc or anyothers that you know that work.. thanks heaps

Matt R

AiM Studios 09-02-2006 06:20 PM

Re: intel xeon.. does it work good?
 
bump

JonnyGinese 09-02-2006 10:03 PM

Re: intel xeon.. does it work good?
 
I believe the Xeon systems work "ok"... But a Dual Dual-Core Opteron is the best way to go for duals... check out the quadzilla post and you'll see them pulling 140dverbs which is the power of HD3 And it will only cost around 1500 i beleive. Hope this helps

Jonny

AiM Studios 09-03-2006 12:55 AM

Re: intel xeon.. does it work good?
 
yea thanks dude! i am thinking of going amd way but wanted to get some advice on the intels before i made my decision.. thanks dude! cheers

mblanton66 09-04-2006 07:00 PM

Re: intel xeon.. does it work good?
 
I use a Dell Poweredge SC1420 server. It's a dual Xeon setup, essentially a Precision 670 workstation with a server chipset. It's running XP Pro. I have yet to have any issues with PT 6.9-7.1. I'd look at those, and check out Dell's refurbished inventory on them too. Great bargains can be had. Just an alternative...


All times are GMT -7. The time now is 05:47 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com