Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 12 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=142)
-   -   No overwrite option on export (http://duc.avid.com/showthread.php?t=397188)

Ned Spindle 02-13-2018 08:13 AM

No overwrite option on export
 
Used to be, when I'd export a clip that already exists in a folder, I'd be asked if I want to overwrite that existing clip. That option has vanished. Now, a new file is created automatically with "1" at the end....which I must then navigate to, and delete. I tried an experiment with a text doc in Open Office, and was asked if I want to overwrite; so, it does not appear to be an OS issue.

Thanks.

amagras 02-13-2018 08:50 AM

Re: No overwrite option on export
 
Yes, I wrote that a while ago too, the version I was using at the time would crash immediately


All times are GMT -7. The time now is 08:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com