Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   AAX Plug-ins (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=98)
-   -   DSP Plugs Grayed Out - older session (http://duc.avid.com/showthread.php?t=392780)

rinky 08-01-2017 10:24 AM

DSP Plugs Grayed Out - older session
 
Hi. I have a five-year-old session. Upon opening it, most of my DSP plugins from that time frame are grayed out (Waves SSL Series and Massey's). I want to preserve the settings, automation, etc. of these inactive plugins as I'm remixing a few old projects.
Tried to convert them but "Convert to native plugin" is grayed out on all.
Anyone know how to convert them to Native so all settings are preserved?
Thanks!

Drew Mazurek 08-01-2017 04:33 PM

Re: DSP Plugs Grayed Out - older session
 
Quote:

Originally Posted by rinky (Post 2443323)
Hi. I have a five-year-old session. Upon opening it, most of my DSP plugins from that time frame are grayed out (Waves SSL Series and Massey's). I want to preserve the settings, automation, etc. of these inactive plugins as I'm remixing a few old projects.
Tried to convert them but "Convert to native plugin" is grayed out on all.
Anyone know how to convert them to Native so all settings are preserved?
Thanks!

Can't do it.

rinky 08-02-2017 09:11 AM

Re: DSP Plugs Grayed Out - older session
 
Wow! Not good. Okay, thanks for the response.

suicune 08-02-2017 09:28 AM

Re: DSP Plugs Grayed Out - older session
 
Could it not be done on an older system first - i.e. convert the DSP plugins to Native on an HD TDM system first then re-open that session in 12? If so I could convert the SSL plugs for you, although I don't have any Massey ones apart from L2007.

rinky 08-02-2017 11:16 AM

Re: DSP Plugs Grayed Out - older session
 
Quote:

Originally Posted by suicune (Post 2443466)
Could it not be done on an older system first - i.e. convert the DSP plugins to Native on an HD TDM system first then re-open that session in 12? If so I could convert the SSL plugs for you, although I don't have any Massey ones apart from L2007.

Sounds plausible to me. Thanks very much for the offer, @ suicune. I decided from my last post to move on and just play it by ear :rolleyes:

Mixchump 08-02-2017 09:25 PM

Re: DSP Plugs Grayed Out - older session
 
I'm literally dealing with the exact same thing tonight...!

I have a bunch of plugins that, for some reason, won't open up as Native versions... If you go into the Plugin menu, and choose the exact same item as what is there (but greyed out), it will open up with the correct settings (save for automation)...

Hope that helps!


All times are GMT -7. The time now is 04:48 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com