Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   PT Ultimate not recognizing second HD Omni (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406024)

Chris Erlon 08-20-2019 11:46 AM

PT Ultimate not recognizing second HD Omni
 
I'm trying to connect a second HD Omni to my system, but PT won't recognize it. I've successfully connected each of the two Omni's independently, so it's not the units nor the cables. But when I try to connect them both at the same time, whether each are connected to the TB Native box or one is off the expansion port of the other, the second one isn't recognized. Its ring stays amber, and it's not in the hardware set-up. It does, however, keep Pro Tools from playing; I immediately get a CPU/Clocking error. Both are in the Loop Sync chain with a Sync HD.

Any ideas? I've successfully hooked up an additional 192 I/O in the past, so this one has me puzzled.

Meads 08-20-2019 12:27 PM

Re: PT Ultimate not recognizing second HD Omni
 
Two Omnis are not supported.

Chris Erlon 08-20-2019 01:03 PM

Re: PT Ultimate not recognizing second HD Omni
 
Hmm. You're right, I just noticed that little sentence in the manual.

Well, that's no fun. But thanks for the quick reply.


All times are GMT -7. The time now is 05:16 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com