Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2019 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Recall Track Preset make plugin not work!!! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=406542)

Ulf 09-30-2019 07:16 AM

Recall Track Preset make plugin not work!!!
 
When I was recalling Track Preset on the next song in the same project. I tried to adjust the highpass filter in Channelstrip (DSP) and lo mid, it looked like it worked but it did not do anything audio wise. Is this a serious bug or am I doing something wrong???
Pro Tools Ultimate 2019.6.0 HDX
:confused:

JFreak 09-30-2019 07:31 AM

Re: Recall Track Preset make plugin not work!!!
 
You mean Avid ChannelStrip, right?

Does it (not) work like this if you create a fresh session with a new track and instantiate the plugin by hand?

If the behavior is different from loading a template, there might be a bug.

Ulf 09-30-2019 08:31 AM

Re: Recall Track Preset make plugin not work!!!
 
Avid ChannelStrip, yes! Have not tried in a fresh session yet. But it must be able to recall a channel setup in a session from a album mix. It is so important that we can trust stuff like this when you do recall after clients feedback!
But i will try it in a fresh session when i am finished with this album!
Thanks for Your input!!!


All times are GMT -7. The time now is 02:40 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com