Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   ProControl, Control|24, Command|8 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Command 8 with PT11 or 12? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=370115)

albee1952 07-23-2015 07:30 PM

Command 8 with PT11 or 12?
 
Just looking to see if the old Command 8 works with the current crop of PT:o

mesaone 07-23-2015 07:54 PM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
I know someone who uses it with PT11HD. Not sure about 12, but I see no reason why it wouldn't work.

ptdude 08-04-2015 05:57 AM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
Seems to work fine with 12.1 here. (running Mountain Lion so I can continue to use 10 as well.)

ptdude 09-09-2015 06:39 PM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
...and w/ 12.2.

Corto 10-10-2015 02:33 PM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
Thanks for the update :-)

I was hesitating to go to PT12...

YYR123 10-23-2015 08:28 AM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
Raoul said it was good with 12 as well. He had his for sale in the forum.

I just bought one of these off ebay yesterday....looks really useable.....the Pro Control needs to be replaced.

bangbangbang 01-31-2016 09:26 AM

Re: Command 8 with PT11 or 12?
 
I bought one command 8 last week, does it work with PT11 ?
if not, I can use with PT7 :o


All times are GMT -7. The time now is 12:33 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com